Големи Размери Дамски и Мъжки Облекла

Изпращане и Доставка

Всички продукти от онлайн магазин „Макси Мода“  се доставят в рамките на 3-5 работни дни. След финализиране на поръчката, клиента получава e-mail с потвърждение за извършената покупка. След като продукта е наличен за изпращане, наш служител отново се свързва с клиента чрез телефонен разговор  и го уведомява  за изпращането на пратката.

 Моля ако не получите потвърждение по телефона свържете се с оставените телефони за контакт 

Цена за доставка за поръчка с наложен платеж до 200 лв : Доставката се поема от клиента

Цена за доставка за поръчка с наложен платеж над 200.00 лв. : Доставката се поема от онлайн магазин „Макси Мода“

Доставката в границите на гр.Варна при поръчки над 100лв  е напълно безплатна !

Доставките на поръчаните стоки се извършват от куриерска фирма „Спиди“ на адреса, посочен във Вашата поръчка. Цената за доставка се определя въз основа на тарифите на куриерската фирма за населеното място, посочено в адреса на получаване и сумарното обемно тегло на поръчаните стоки. Цената за доставка е отбелязана в отделна позиция на Вашата поръчка. Общата стойност, която заплащате, включва стойността на поръчаната стока и стойността за доставка на стоките до посочения във Вашата поръчка адрес.Работим с опцията „Преглед и тест“ преди плащане като цената на доставката на стоките до посоченият адрес е за сметка на клиента при поръчка и при връщане на артикула.

При поръчка от нашият магазин ползвате 10% отстъпка от стойността на куриерската услуга.
Доставки не се извършват в почивните дни и официалните празници.

При поръчка на стока имате възможност да изберете начин, по който желаете да я платите. Към момента на публикуване на тези условия, „Макси мода” предлага следните начини на плащане:
Плащане при доставка – Наложен платеж- заплащате стоката, когато я получите на посочения от Вас адрес за доставка.

Поръчка може да бъде анулирана от „Макси Мода”
при наличие на основателни причини – стоката е с изчерпана наличност, предложеният срок за доставка или аналог на изчерпания продукт не са приемливи за клиента.

Ако Ви се наложи да откажете поръчка, използвайте формата за връзка на нашия сайт, като задължително впишете номера на поръчката или се свържете с „Макси Мода” на посочените телефони за контакт.

Всеки потребител може да се откаже от поръчана стока при условията на чл.55(1) от Закона за защита на потребителите в рамките на 7 работни дни, считано от датата на получаване на стоката. Това право се реализира, в случай че стоката не е ползвана, не е нарушена целостта на опаковката, опаковката и стоката са във вида, в който са получени. В случай, че Клиентът реализира това свое право, същият се задължава да изпрати заявление за отказ по е-мейла на Доставчика и да върне стоката, в указания по-горе вид, за което се съставя приемо-предавателен протокол. „Макси Мода” се задължава да върне стойността на отказаната стока в рамките на 30 дни, считано от датата на връщане на стоката. Транспортните разходи по връщането на стоката, ако се налага заплащането им, се извършва за сметка на потребителя.

.
Рекламации се приемат в случаите, когато:
а) е налице несъответствие между поръчаната и доставена стока;
б) стоката е с видим дефект;
в) стоката е повредена по време на доставката й.